logo

boutique experience
  1. Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου και Προστασίας προσωπικών δεδομένων 

Η νομοθεσία αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα αλλάζει με ημερομηνία ισχύος από 25 Μαΐου 2018, όπου τίθεται σε εφαρμογή ο  Κανονισμός ΕΕ 2016/679.

Η παρούσα δήλωση έχει δημιουργηθεί με σκοπό την ενημέρωσή σας για τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας και για τα δικαιώματά σας που απορρέουν από το νόμο.

Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ή παράγονται (υποβάλλονται σε επεξεργασία) όταν χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο της mtboutiquelaw.com (εφεξής ο «Δικτυακός Τόπος»).

Περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, μαζί με την Πολική Cookies που αποτελεί ενιαίο κείμενο με την παρούσα και αναπόσπαστο τμήμα αυτής (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή η «Πολιτική») έχει θεσπιστεί τις Δικηγόρους Ζωή Μπρούμα του Αλεξάνδρου, με ΑΜΔΣΑ 27725, και Μαρία Τσιλιάκου του Ιωάννη με ΑΜΔΣΑ 22586 (εφεξής mtboutiquelaw.com, ΜΤ, «τα γραφεία μας», «εμείς», «εμάς», «μας”)

  1. Υπεύθυνος για την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων

Οι ως άνω Δικηγόροι τυγχάνουμε και οι  υπεύθυνες επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που μας χορηγείτε, και το αρμόδιο νομικό πρόσωπο, σύμφωνα με τις επιταγές του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, κατόπιν της εφαρμογής του ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679, με σκοπό την ενημέρωση σας, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και αν ενεργείτε, ήτοι αυτή του πλοηγού/ επισκέπτη, χρήστη των Υπηρεσιών, πελάτη, εντολέα, (εφεξής ο «εντολέας», «Χρήστης», «εσείς», «εσάς», «σας»), αναφορικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων που εμείς συλλέγουμε από εσάς μέσω του Δικτυακού μας  Τόπου  mtboutiquelaw.com (εφεξής ο «Δικτυακός Τόπος» ), το σκοπό συλλογής τους, την επεξεργασίας τους από μας, την κατηγορία ή κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων σας.

Λεπτομερώς  περιγράφονται οι διαδικασίες που δύναστε να ακολουθήσετε αφενός για να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη και επεξεργασία των δεδομένων σας, όπου αυτή (συγκατάθεση) απαιτείται, αφετέρου για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων σας της πρόσβασης, ενημέρωσης και διαγραφής των δεδομένων που σας αφορούν ή/ και της ανάκλησης της συγκατάθεσης, εφόσον αυτή μας έχει χορηγηθεί.

 

  • προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που συλλέγουμε

Όταν περιηγείστε στο Δικτυακό μας τόπο, την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Newsletter, εμείς συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που σας αφορούν, είτε μέσω cookies είτε απευθείας από εσάς που μας τα χορηγείτε.

  1. 1. Περιήγηση στο Δικτυακό Τόπο και cookies

Για την πλοήγηση σας στο Δικτυακό Τόπο δεν απαιτείται η εγγραφή σας, οπότε και η απευθείας χορήγηση εκ μέρους σας σε εμάς προσωπικών σας δεδομένων ή άλλων πληροφοριών που σας αφορούν.

Ωστόσο εμείς  κατά την πλοήγηση σας στον δικτυακό τόπο mtboutiquelaw.com και τη συναλλαγή σας με εμάς μέσω των υπηρεσιών μας, συλλέγει προσωπικά δεδομένα και άλλες πληροφορίες για εσάς μέσω Cookies δικά μας (First Party Cookies) όσο και τρίτων Digital Marketing Δικτύων που συνεργαζόμαστε (Third Party Cookies) και άλλων τεχνολογιών, τα οποία δεδομένα και πληροφορίες, εμείς χρησιμοποιούμε για σκοπούς διαφήμισης και προώθησης, στατιστικούς σκοπούς, για σκοπούς έρευνας αγοράς με σκοπό τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας, profiling, για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας του Δικτυακού μας  Τόπου  , τη βελτίωση και αναβάθμιση του περιεχομένου τους, την προσαρμογή τους στη ζήτηση και στις ανάγκες των Χρηστών/εντολέων, καθώς και για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίασης και προβολής της mtboutiquelaw.com σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων.

  1. Τι είναι τα cookies και ποια στοιχεία συλλέγουν

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία εγκαθίστανται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική σας συσκευή προσωρινά και μεταδίδονται στον server μας όταν επισκέπτεστε το mtboutiquelaw.com μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Κανένα αρχείο Cookie από αυτά που χρησιμοποιούνται στο Διαδικτυακό Τόπο δεν συλλέγει πληροφορίες και δε λαμβάνει γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή σας.

Τα στοιχεία που συλλέγουν τα cookies για τους παραπάνω σκοπούς, μπορεί να περιλαμβάνουν τον τύπο του browser, το είδος του υπολογιστή που χρησιμοποιείται, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών, τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε, και συνδέσμους (links) που μπορεί να επισκεφτείτε μέσω των ιστοσελίδων μας, τα προϊόντα και τις διαφημίσεις που επιλέγετε να βλέπετε, την IP διεύθυνση του υπολογιστή σας,  τα στοιχεία που δημιουργείτε (User Name, User ID & Password) για την πρόσβασή σας, δημογραφικά στοιχεία για εσάς όπως φύλο, ηλικία, τόπο διαμονής και άλλες αγοραστικές σας συνήθειες και διαδικτυακές συμπεριφορές.

Με την περιήγησή σας στο Δικτυακό Τόπο και την πραγματοποίηση αγορών μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος, συναινείτε στην επεξεργασία από το εμάς των πληροφοριών που συλλέγονται από εσάς με τη χρήση των Cookies.

Κατά την αλληλεπίδρασή σας με τον δικτυακό τόπο, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Συγκεκριμένα:  Cookies, διευθύνσεις IP, επικεφαλίδες παραπομπής,  δεδομένα αναγνώρισης του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης και της έκδοσής του, καθώς και εικόνες συλλογής στατιστικών στοιχείων (web beacons) και ετικέτες (tags), αναγνωριστικοί αριθμοί συσκευής που χρησιμποποιείται, κατάσταση κλήσης, πρόσβαση δικτύου, πληροφορίες αποθήκευσης και πληροφορίες μπαταρίας.

  1. Newsletter
  2. Εγγραφή στην υπηρεσία

Κατά την εγγραφή στην υπηρεσία Newsletter, η mtboutiquelaw.com   συλλέγει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας που επιλέγετε εσείς να εισάγετε.

Εφόσον εγγράφεστε στην υπηρεσία Newsletter της εταιρείας μας ρητά συναινείτε στην αποστολή από τη mtboutiquelaw.com στη δηλωθείσα από εσάς ηλεκτρονική διεύθυνση, ενημερωτικού υλικού αναφορικά με τις υπηρεσίες μας.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από τη λίστα των αποδεκτών των Newsletter , είτε σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται στα ηλεκτρονικά Newsletter, είτε στέλνοντας το σχετικό αίτημα στη διεύθυνση info@mtboutiquelaw.com.

Κατά την ηλεκτρονική μας επικοινωνία μαζί σας, στα πλαίσια της υπηρεσίας Newsletters, μέσω των cookies, καταγράφουμε τη συχνότητα ανοίγματος μηνυμάτων που λαμβάνετε από εμάς κατά την υπηρεσία αποστολής Newletters και τις περαιτέρω ενέργειές σας στα σχετικά link που σας έχουμε επικοινωνήσει ( κλικς).

Αν έχετε εγγραφεί στο newsletter μας και έχετε παράσχει τη ρητή συναίνεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με τους εξής τρόπους:

Θα σας ενημερώνουμε για ειδήσεις, προτάσεις για συμμετοχή σε καμπάνιες και εκδηλώσεις και άλλες πληροφορίες σε σχέση με τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Το περιεχόμενο του newsletter ενδέχεται να είναι εξατομικευμένο στις δικές σας προτιμήσεις και ενδιαφέροντα.

 

  1. Πως μπορείτε να διαγραφείτε από την υπηρεσία newsletter

Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε διαγραφή σας από τη λίστα των αποδεκτών του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή. Για την διαγραφή σας από τη λίστα, επιλέξτε το σχετικό σύνδεσμο που περιέχεται σε κάθε ενημερωτικό δελτίο ή επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή γραπτά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  1. Σύνδεση μέσω λογαριασμού Facebook/ instagram 

Μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας και μέσω λογαριασμού στο Facebook ή/και instagram.

Σε αυτή την περίπτωση,  η mtboutiquelaw.com θα σας ζητήσει να δώσετε την άδεια σας να έχουμε πρόσβαση σε όσες πληροφορίες έχετε εσείς δηλώσει στο Facebook να είναι “δημόσιες¨”.

Με την επιλογή σας να δώσετε την άδεια αυτή, συναινείτε στην πρόσβαση μας στα στοιχεία του Λογαριασμού σας στο Facebook/instagram τα οποία είναι δημόσια, με σκοπό τη δημιουργία προφίλ για εσάς για σκοπούς στοχευόμενης και ταιριαστής σε εσάς διαφήμισης των υπηρεσιών μας, καθώς και μέτρησης στατιστικών.

  • Σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και των πληροφοριών που σας αφορούν πραγματοποιείται αφενός για σκοπούς άμεσα συνδεδεμένους με τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε και έχετε συμβληθεί μαζί μας για την παροχή τους, ή/και για τους σκοπούς για τους οποίους μας έχετε χορηγήσει τη συγκατάθεσή σας,  τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και τη διασφάλιση της λειτουργίας αυτών τόσο για λόγους στατιστικούς όσο και για την αποφυγή κακής και μη αποδεκτής συμπεριφοράς χρήσεων.

Τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν στην κατοχή και διάθεσή μας για όσο χρονικό διάστημα σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, και κατόπιν όσα απαιτούνται εκ του νόμου.

Με την πλοήγησή σας στο Δικτυακό Τόπο, την εγγραφή σε Newsletter,  συναινείτε και παρέχετε τη ρητή σας συγκατάθεση για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής μας.

Επιπλέον, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο εκτέλεσης της σύμβασης με εμάς ή πριν από αυτή:

  • Για την ταυτοποίηση και επαλήθευση των στοιχείων σας
  • Για την επικοινωνία είτε σε προσυμβατικό στάδιο είτε σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη συναλλακτική σας σχέση με εμάς
  • Για την εξυπηρέτηση, διαχείριση, παρακολούθηση, διεκπεραίωση των υποθέσεών σας,
  • Για την εξυπηρέτηση όλων των μορφών συναλλαγών μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών.
  • Ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας στο πλαίσιο συμμόρφωσης μας  με τις υποχρεώσεις που θεσπίζονται από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.
  • Για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας
  • Για να αναλύσουμε την αποτελεσματικότητα της προώθησης μας και να συνδράμουμε στην προώθηση καταλληλότερων μηνυμάτων, πληροφοριών και προσφορών σε εσάς και άλλους πελάτες/εντολείς
  • Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με προσφορές ή προωθητικές ενέργειες τρίτων συνεργαζόμενων με εμάς, εφόσον μας έχετε δώσει σχετική συναίνεση
  • Για να διαφημίσουμε εμάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε εσάς και σε άλλα άτομα που μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται για αυτά που προσφέρουμε, εφόσον μας έχετε δώσει σχετική συναίνεση
  • Για να σας παρέχουμε υπηρεσίες σχετικά με τις συναλλαγές μας με εσάς
  • Για να επιβεβαιώσουμε ότι οι πληροφορίες που τηρούμε είναι ακριβείς και ενημερωμένες (εάν έχουμε τη συναίνεσή σας, όπου αυτό απαιτείται από το νόμο).
  •  Για λόγους έρευνας, αξιολόγησης και ανάλυσης της γνώμης σας για τα προϊόντα μας και την εμπορική μας πολιτική, τη φήμη, την αναγνωρισιμότητα των εμπορικών μας σημάτων και λοιπών διακριτικών γνωρισμάτων και για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, κατά καιρούς, για τους σκοπούς αυτούς και
  • Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με αλλαγές στις υπηρεσίες που παρέχουμε και τις πολιτικές που υιοθετούμε.

Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες  που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, συνέπεια, ασφάλεια και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Με την επιφύλαξη των όσων ρητά ορίζονται στην παρούσα, ουδείς τρίτος δύναται ή επιτρέπεται να λάβει γνώση με ρητή εξαίρεση όπου  νόμος το προβλέπει ή η αρμόδιες αρχές σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

  • Αποδέκτες των δεδομένων και σκοπός διαβίβασης

Η mtboutiquelaw.com δύναται να διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα και Πληροφορίες που συλλέγει για τους Χρήστες:

Σε Αντιπροσώπους ή/και υπεργολάβους μας με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης μας, με τα υποκείμενα των δεδομένων/ πληροφοριών.

Σε συνεργάτες που ενδέχεται να παρέχουν για λογαριασμό μας υπηρεσίες προώθησης και marketing, τεχνικές υπηρεσίες, όπως ενδεικτικά υπηρεσίες φιλοξενίας, τεχνικής υποστήριξης, αποστολής Newsletters.

Σε διαφημιστικές εταιρείες και εν γένει παρόχους διαφημιστικών υπηρεσιών.

Σε τρίτους που παρέχουν τις υπηρεσίες σχετικές με τη λειτουργία του Δικτυακού μας  Τόπου  όπως για παράδειγμα developers, data analysts, προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών ασφάλειας των δεδομένων και πληροφοριών των υποκειμένων, αυστηρά για το σκοπό της διεκπεραίωσης των υπηρεσιών τους προς εμάς.

Σε δικτυακούς service providers οι οποίοι φιλοξενούν τη βάση δεδομένων των πελατών μας, την τεχνική υποστήριξη και διαχείριση.

Σε παρόχους υπηρεσιών ασφάλειας των δεδομένων

Ουδεμία επεξεργασία των δεδομένων πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης από τους ανωτέρω επιτρέπεται και σας διαβεβαιώνουμε ότι κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων έχει ληφθεί.

  1. Παράνομες πράξεις και ενέργειες

Σε περίπτωση που εντοπιστεί παράνομη πράξη ή ενέργεια από χρήστη,  εμείς έχουμε το δικαίωμα να συλλέξουμε, επεξεργαστούμε και χρησιμοποιήσουμε όσα δεδομένα είναι απαραίτητα για την αποκάλυψη, όπως και τη διακοπή υπηρεσιών που προκλήθηκαν με δόλιο σκοπό καθώς και τα στοιχεία κάθε άλλης παράνομης ή αντισυμβατικής χρήσης του δικτυακού τόπου.

Με την παρούσα ρητά συναινείτε στη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε διωκτικές και εποπτικές αρχές για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων.

  1. Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά σας δεδομένα

Σας ενημερώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίζουμε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα. Χρησιμοποιούμε έμπειρους τεχνικούς και τα πιο σύγχρονα μέσα. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας ενεργοποιούνται οι διαδικασίες και τα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε αυτά.

Σε κάθε περίπτωση, και καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι η μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη πρόσβαση, hacking, απώλεια δεδομένων, ή άλλες παραβιάσεις δεν πρόκειται ποτέ να συμβούν. Δυστυχώς, η μετάδοση των πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής.

  1. Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων κρυπτογράφησης και επαλήθευσης ταυτότητας, με σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας.

  • Η χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών 

Εμείς δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία των καρτών σας που μας χορηγείτε απευθείας, τα οποία δεν είναι ορατά, διότι αυτομάτως μετά την υποβολή τους σε εμάς, διαβιβάζονται μέσω υπερσυνδέσμου απευθείας στην συνεργαζόμενη Τράπεζα που διενεργεί και την εκκαθάριση.

  • Τα δικαιώματά σας

Σας ενημερώνουμε ότι κάθε στιγμή έχετε δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων που αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από εμάς με αποστολή μηνύματος στο email: info@mtboutiquelaw.com

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη διαγραφή του Λογαριασμού σας, η τη μη παραλαβή των ενημερωτικών μας δελτίων ή άλλων ενεργειών μας, θα πρέπει και πάλι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. (+30) 210 7211939 ή να αποστείλετε  email στο info@mtboutiquelaw.com.

Σε κάθε περίπτωση και μετά τη διαγραφή των στοιχείων ρητά συμφωνείτε στη διατήρηση των στατιστικών στοιχείων αναφορικά με εσάς αφού βεβαίως αυτά (δεδομένα σας) θα έχουν καταστεί πλέον ανώνυμα.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρείτε το δικαίωμα ενημέρωσης ή/ και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η mtboutiquelaw.com οφείλει να σας ενημερώνει για την επεξεργασία στην οποία υποβάλλει τα δεδομένα σας, όπως ενδεικτικά για το ποιά δεδομένα επεξεργάζεται, για ποιο σκοπό, για πόσο χρονικό διάστημα τα κρατάει σε συνοπτική, διαφανή, κατανοητή και εύκολα προσβάσιμη μορφή, χρησιμοποιώντας σαφή και απλή διατύπωση.

Η mtboutiquelaw.com θα προβεί άμεσα σε διόρθωση ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων σας, μόλις μας το υποδείξετε.

Έχετε το δικαίωμα να εξασφαλίσετε από την mtboutiquelaw.com τον περιορισμό της επεξεργασίας, υπό προϋποθέσεις και να αντιταχθείτε, ανά πάσα στιγμή, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Η mtboutiquelaw.com στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να σταματήσει την επεξεργασία, εκτός και αν καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ως υποκειμένου των δεδομένων ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Έχετε το δικαίωμα ζητήσετε από εμάςνα λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, ή να τα διαβιβαστούν σε άλλο πάροχο χωρίς αντίρρηση.

Αν για όποιο λόγο επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας, ενημερώστε μας , στο e-mail: info@mtboutiquelaw.com

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε, εφόσον επιθυμείτε, και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: www.dpa.gr , Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ.  +30 210 6475600

  • Εμείς για εσάς

Εμείς θα δεχτούμε οποιοδήποτε αίτημά σας για πληροφορίες από εμάς  χωρίς χρέωση, εκτός των περιπτώσεων προδήλως αβάσιμων ή υπερβολικών, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, αιτημάτων,  περίπτωση κατά την οποία δικαιούμαστε να επιβάλουμε ένα μικρό τέλος για την παροχή των πληροφοριών ή να σας αρνηθούμε το αίτημα.

Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε όπως υποβάλλετε το αίτημα σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@mtboutiquelaw.com ή μέσω τηλεφώνου: (+30) 210 7211939.

SERVICES

MT BOUTIQUE LAW

Contact Us

We Would love

to hear from you ! 

captcha

A member of

Diplomas

Stay Connected

latest law news